Nederlands (NL) German (DE)

VitalsVitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen. En we delen kennis over werkzame voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke oplossingen. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.