Nederlands (NL) German (DE)

Jubileumcongres 2022 voor artsen en therapeuten


VITALITY OF LIFE BY PERSONALIZED MEDICINE

Bruggen bouwen in het complementaire veld
2 & 3 september 2022


We heten u van harte welkom op het 2 daags jubileumcongres om het 40-jarig bestaan van de NatuurApotheek en het 20+2 jarig bestaan van de Hahnemann Apotheek met ons fysiek te vieren. Er zullen diverse inspirerende sprekers komen uit verschillende vakgebieden waarbij het thema "Vitality of Life by Personalized Medicine" centraal staat. Het jubileumcongres vindt plaats op vrijdag 2 september en zaterdag 3 september 2022 in The Colour Kitchen in Utrecht.

PROGRAMMA

Bruggen bouwen tussen de verschillende complementaire of integrale richtingen, tussen de opleidingen en de artsen en therapeuten, tussen regulier en complementair is daarmee een van onze grote uitdagingen voor de toekomst in het gezondheidsbelang van de individuele patiënt.

Verrijking van inhoudelijke kennis per vakgebied, kennisoverdracht tussen jong en oud, kennis van de verschillende opleidingen kunnen ertoe bijdragen dat de integrale vakgebieden meer met elkaar worden verbonden. Het eindresultaat zal zijn een blije patiënt die in zo kort mogelijke tijd weer terug in balans is gebracht met een therapie op maat en daardoor weer vitaal het leven tegemoet gaat.


We hebben een inspirerend aanbod van gerenommeerde sprekers uit de verschillende vakgebieden:

  • Chinese fytotherapie

  • Westerse fytotherapie

  • Homeopathie

  • Orthomoleculaire therapie & mycotherapie

  • Veterinaire therapie

 

 website congres